Killan keskustelupalsta


Hei

 

Helpottaaksemme kaikkia sählyvuoro yms keskusteluja, otetaan käyttöön jäsenten keskustelupalsta.

Keskustelupalsta löytyy osoitteesta http://p-pmjk.fi/keskustelu, tai ←← siirtämällä katsetta vasemmalle ja klikkaamalla kohtaa ’keskustelu’

Palstalle päästäksesi sinun tulee rekisteröityä, rekisteröinnit tarkistaa toistaiseksi allekirjoittanut. Tietoja EI välitetä mihinkään kolmannelle osapuolelle. Tällä pyritään lähinnä pitämään alue siistinä, ja kaikki jotka näkevät viestit ovat killan säännöissä jäseneksi hyväksyttyjä henkilöitä.

Palsta on täysin omissa näpeissämme, ja tiedot sijaitsevat Suomen rajojen sisällä olevassa palvelimessa. Eli vähän rennompi keskustelu kuin facessa on mahdollista, mutta pidetään maltti mukana. Tietosuojaasta pyritään huolehtimaan niin hyvin kuin se on mahdollista, mutta kuten uutisista voimme lukea kaikkihan on mahdollista.

 

Keskustelupalstaa tullaan muokkaamaan syksyn kuluessa kunhan saadaan käyttökokemuksia, mutta alkuun päästään jo.

 

 

++Sami