Öljyntorjuntaa..


Maakuntakomppanialla on pallo hallussa. Partio löysi pallon Iso-Hiue - saaren rannoilta tiedustelun yhteydessä
Maakuntakomppanialla on pallo hallussa.
Partiot lähdössä toiminta-alueelle
Partiot lähdössä toiminta-alueelle

Maakuntakomppanian osat olivat taas oppimassa uutta, tällä kertaa Virpiniemessä, jossa ilmojen tilaus sattui jälleen kerran kohdalleen. Ystäviäkin löytyi, siis näitä verenimijöitä. Offipurkit tulivat tarpeeseen. (maksettu mainos)

Poisjääneille ei voi kuin harmitella vanhan lastenlaulun sanoin…  ”Ja meillä kaikilla oli siellä niin mukavaa, voi jospa oisit voinut olla mukana…”

Tästä eteenpäin voidaan vain todeta, että Pohjois-Pohjanmaan Maakuntakomppanialla on pallo hallussa, ainakin mitä tulee öljyntorjunnassa rantojen tiedusteluun. Ai mikäkö tuo pallojuttu on…  kysykääpä joltakin, joka oli siellä.

 

 

++Sami