Porukalla marssille kesä2013


Hei!

Jos 13.7 ei satu olemaan parempaa tekemistä, lähdetään porukalla nautiskelemaan maisemista ja siirrytään marssien Pyhätunturilta Luostolle.

https://www.mpk.fi/Default.aspx?tabid=943&id=77383

MPK:n Lapin piiri järjestää PV:n vaatimukset täyttävän kuntomarssin, ja keräämme nyt MaakKilaisia mukaan. Tällä hetkellä olisi pari lähtijää, mutta jos saadaan puolen kymmentä lähtijää mukaan niin hommataan kulkuneuvo PV:ltä. (Ei tartte omilla kulkuneuvoilla/polttoaineilla kulkea, tukipyyntö esitetty)

Käytännössä pitää hommata varmaan siihen lauantai-illalle majapaikka johonkin alueelle, mutta se tuskin on ongelma. (Ja tähänkin on tukipyyntö PV:lle menossa) 350 km paluumatka tuollaisen marssin jälkeen voi onnistua, mutta tuskin ainakaan kovin liikenneturvallista.

 

Nyt unohdetaan ne tekosyyt ja lähdetään liikkeelle. Yhteydenotot ampuite@gmail.com

 

 

++Sami