Hyvää Uutta Vuotta


Killan hallitus toivottaa hyvää uutta vuotta koko jäsenistölle.

 

Näin vuoden vaihtuessa onkin hyvä mainostaa toimintaa alkavalle vuodelle.

PV:n puolelta on tiedossa harjoituksia, joista tiedoitetaan postitse itse kullekkin. Mutta näiden lisäksi on jo perinteisiä, ja osiltaan menestyksen velvoittamia kutsuja, kuten Suksipartio Sujakka maaliskuussa.

Kiltamme on osallistunut Sujakkaan lähinnä luisteluhiintoon keskittyvällä partiolla, mutta jos halukkaita olisi, voitaisiin lähettää myös perinteisellä tyylillä etenevä partio. Ainakin allekirjoittanut olisi valmis lähtemään yhtenä tähän partioon, oma kalusto ei suosi luisteluhiihtoa. Jos mielenkiintoa on, olkaa yhteydessä hallituksen jäseniin, niin saadaan ilmottautumiset ja osallistumismaksut järjestettyä.

 

 

 

++Sami