Killan kesätapaaminen 16.6(Toistaiseksi jäissä)


Kesätapaamisen järjestelyt toistaiseksi jäissä, tuli tila-ongelmia.

Killan kesätapaaminen lauantaina 16.6.2012 Sinibarettien majalla Valkiaisjärvellä.

Eli vapaamuotoinen koko perheen lauantai-iltapuhde.  Aloitetaan tarkoituksella jo iltapäivällä, jotta myös tulevat taistelijat voivat olla mukana. Samalla voi halutessaan esitellä paremmalle puoliskolleen minkälaisen porukan matkassa sitä tulee liikuttua kun kutsu käy. Säästetään ne pahemmat sotatarinat sitten illemmaksi saunan lauteille.

Sinibarettien majaltahan löytyy kuvassa näkyvän päärakennuksen lisäksi rantasauna, jonka yhteydessä takkahuone, ja hiekkapohjainen matala ranta, sekä erinäistä Sinibarettien rekvisiittaa maastossa ympärillä.

Jäsenistölle perheineen tilaisuus itsessään on maksuton, nyyttikestiperiaatteella jokainen tuo mitä kokee tarvitsevansa. Pikkuväelle voidaan järjestää osin grillattavaa yhteisesti riippuen ilmottautumisista. Paikalle tuodaan kertakäyttöastioita etc. mutta esim. juomat kannattaa jokaisen huolehtia itse

Aloitus iltapäivällä kolmen aikaan, ja paikalla ei ole tarkoituksena yöpyä, mutta erillistä pakollista lähtöaikaa ei ole. Sunnuntai-aamuna paikalta löytyvät lasketaan vapaaehtoisiksi paikkojen siivoukseen.

Ilmottautumiset Samille ampuite@gmail.com tai 0400 – 685 604, mieluiten sähköpostilla(tällöin siitä jää näinkin hyvämuistiselle miehelle joku muistutus), kuitenkin VIIMEISTÄÄN 10.6 mennessä.

 

Tilanne 1.5.2012: 2 ilmottautunutta

 

++Sami